Πέρα από τη Co. Biopharma, ΕΠΕ.

Κατασκευαστής κολλαγόνων & προμηθευτής cOem  

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα Προϊόντακαθαρή chitosan σκόνη

90% Chitosan βαθμού αγνότητας καλλυντική καθαρή σκόνη για τα προϊόντα φροντίδας δέρματος

90% Chitosan βαθμού αγνότητας καλλυντική καθαρή σκόνη για τα προϊόντα φροντίδας δέρματος

90% Purity Cosmetic Grade Pure Chitosan Powder For Skin Care Products

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BBP
Πιστοποίηση: ISO9001, US FDA Registration
Αριθμό μοντέλου: Bbp-CT-07

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εσωτερικές τσάντες PE συσκευασίας, εξωτερική συσκευασία: Τύμπανα ινών
Χρόνος παράδοσης: Ανάλογα με την ποσότητα PO σας
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 10MT/Month
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Καλλυντικό Chitosan βαθμού Καταγωγή: Κοχύλια του καβουριού
Βαθμός Deacetylation: >90% Ποιοτικά πρότυπα: USP40
CAS Όχι.: 9012-76-4 apperance: λευκό από την άσπρη σκόνη
περιοχή εφαρμογής: καλλυντικά προϊόντα οφέλη: Ενυδάτωση του δέρματος

 

Καλλυντική καθαρή Chitosan βαθμού σκόνη με την αγνότητα 90% για τα προϊόντα φροντίδας δέρματος


Είμαστε ειδικευμένος προμηθευτής της καλλυντικής Chitosan βαθμού σκόνης για την καλλυντική εφαρμογή προϊόντων. 
 
Η επιχείρησή μας μπορεί να παρέχει 95% και χρησιμοποίησε καλλυντικό chitosan. Μόνο 95% η ομάδα χρησιμοποιείται στην ιατρική για να είναι πιό ενεργό, για να θεραπεύσει τις πληγές και να αποστειρώσει και ενάντιος στον ιό.
 
Γρήγορες λεπτομέρειες:

Υλικό όνομα  Καλλυντική Chitosan βαθμού σκόνη
Προέλευση του υλικού  Shell του καβουριού
Χρώμα και Apperance  λευκό στην ελαφρώς κιτρινωπή σκόνη
Ποιοτικά πρότυπα  USP38
Βαθμός Deacetylation >90%
Περιεκτικότητα σε υγρασία ≤10% (105°for 2hours)
Φαινόμενο ειδικό βάρος >0.4g/ml ως φαινόμενο ειδικό βάρος
Διαλυτότητα  Διαλυτή ουσία στο νερό
Εφαρμογή  Καλλυντικά προϊόντα
Ζωή του προϊόντος στο ράφι 2 έτη από την ημερομηνία παραγωγής
Συσκευασία Εσωτερική συσκευασία: 15KGS/τσάντες PE
Εξωτερική συσκευασία: 15KG/Fiber τύμπανο, 27drums/pallet

 
Το πλεονέκτημα Chitosan μας
1. Καθαρή πηγή υλικού. Chitosan μας παράγεται από τα κοχύλια του αμόλυντου βαθύβιου καβουριού της Αλάσκας. Οι καθαρές πρώτες ύλες κάνουν την ποιότητα chitosan μας του ανωτέρου.
 
2. Παραγωγή της κκπ: Chitosan μας παράγεται στη δυνατότητα της κκπ με το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης της κκπ.
 
3. Καθιερωμένη QC εργαστηριακή δοκιμή: Chitosan μας εξετάζεται στο καθιερωμένο εργαστήριο προτού να απελευθερώσουμε το υλικό σε σας.
 
Προδιαγραφή καλλυντικό Chitosan βαθμού

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΣ LIMITE ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ
Εμφάνιση από την άσπρη σκόνη Οπτικός
Προσδιορισμός Προσθέτοντας CuC4H4O6 TS και θερμαίνοντας ένα τούβλο-κόκκινο ή βαθιά - το καφετί ίζημα διαμορφώνεται  
Βαθμός Deacetylation > 95% USP38
Ιξώδες 50mpa.s-800mpa.s Στο εσωτερικό
Απώλεια στην ξήρανση Λιγότερο από than10% USP 731
Τέφρα ≤1.5% USP281
PH (λύση 1%H2O) 6.0-7.8 USP791
Αδιάλυτη στο οξύ ουσία <1.0% Στο εσωτερικό μέθοδος
Βαρύ μέταλλο NMT15PPM USP
Αρσενικό το (As) ≤0.5ppm ΔΠΣ-κράτη μέλη
Φαινόμενο ειδικό βάρος >0.6g/ml Στο εσωτερικό μέθοδος
Διαφάνεια (0,1% λύση) ≥98.5% Στο εσωτερικό μέθοδος
Συνολική βιώσιμη αεροβική αρίθμηση <1000cfu> USP2021
Ζύμη & φόρμα <100cfu> USP2021
Σαλμονέλες Αρνητικός σε 10g USP2022
E.Coli Αρνητικός σε 1g USP2022
Σταφυλόκοκκος - χρυσός Αρνητικός σε 1 γ USP2022
Μέγεθος μορίων 100% μέσω του πλέγματος 100 Στο εσωτερικό μέθοδος

 
Εφαρμογή καλλυντικό Chitosan βαθμού
Επειδή chitosan και τα παράγωγά του έχουν την ισχυρή προσκόλληση, έχει τα ενυδάτωσης, dustproof, πυκνότητας και αντιστατικών αποτελέσματα σταθερότητας γαλακτώματος. Είναι κατάλληλο για τις διάφορες καλλυντικές διατυπώσεις όπως η κρέμα, το γάλα, η κρέμα και το λοσιόν. Χρησιμοποιείται ευρέως κατά την προετοιμασία. Τα σαμπουάν, emollients, η στερεά τρίχα mousses και τα σαμπουάν προσφέρουν την ανώτερη απόδοση πέρα από τα παραδοσιακά συστατικά και είναι εξαιρετικά συμβατά με τα συστατικά στη διατύπωση.
 
Συγχρόνως, η αντιδιαβρωτική λειτουργία chitosan χρησιμοποιείται, και το καλλυντικό προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς πρόσθετο συντηρητικό. Chitosan χρησιμοποιείται στα προϊόντα προσοχής τρίχας. Έχει την προφανή επίδραση προσοχής τρίχας. Μπορεί να αποτρέψει την τρίχα από τη ρήξη κατά τη διάρκεια του perm και τη βαφή τρίχας, καθιστώντας την τρίχα μη κολλώδη, ομαλή και φυσική.
 
Επιπλέον, chitosan έχει μια δομή παρόμοια με biopolymer το hyaluronic οξύ, και έχει τις παρόμοιες ιδιότητες στο hyaluronic οξύ. Έχει την αντι-γήρανση, την αντι-ρυτίδα, και μπορεί να αυξήσει την ελαστικότητα δερμάτων και άλλες λειτουργίες


Άλλη γνώση Chitosan
Chitosan είναι ένας πολυσακχαρίτης σκαφών της γραμμής που παράγεται από την εξαγωγή από τα κοχύλια του καβουριού. Είναι από τη σκόνη με ένα χαμηλό φαινόμενο ειδικό βάρος. Εντούτοις, προκειμένου να κατασταθεί chitosan καλύτερο για την εφαρμογή στα συμπληρώματα τροφίμων, βελτιώνουμε το φαινόμενο ειδικό βάρος για να είμαστε γύρω από 0.6g/ml.
 
Chitosan είναι αδιάλυτο στο νερό ή την αλκαλική λύση. Αλλά είναι διαλυτό στο ανόργανο οξύ όπως το αραιωμένο υδροχλωρικό οξύ, το νιτρικό οξύ, και το περισσότερο οργανικό οξύ.
 
Η αγνότητα chitosan υπολογίζεται στο βαθμό deacetylation. Ο βαθμός deacetylation είναι από 70% σε 95% ανάλογα με τη διαφορετική εφαρμογή chitosan.
 
Chitosan χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλές βιομηχανίες όπως τα τρόφιμα, τα συμπληρώματα τροφίμων, η ιατρική, το καλλυντικό, η επεξεργασία λυμάτων, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, το δέρμα και το κ.λπ.
Σε αυτήν την σελίδα, μιλάμε κυρίως για την εφαρμογή chitosan στη βιομηχανία συμπληρωμάτων τροφίμων για το σκοπό απώλειας βάρους.

Στοιχεία επικοινωνίας
Beyond Biopharma Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Eric Lee

Τηλ.:: +8613636378924

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Υδρολυμένη σκόνη κολλαγόνων

Από την άσπρη/άσπρη υδρολυμένη σκόνη κολλαγόνων από τη χλόη - ταϊσμένα βοοειδή δορές και δέρματα

Στιγμιαία σκόνη κολλαγόνων ψαριών διαλυτότητας για τα διαιτητικά συμπληρώματα υγείας δερμάτων

Υδρολυμένος τύπος κολλαγόνων θαλασσίων ψαριών - 1, σκόνη κολλαγόνων Halal για την κατανάλωση Muslins

Η βοοειδής προέλευση κοκκοποίησε την υδρολυμένη σκόνη κολλαγόνων με καλό Flowability

Τύπος ΙΙ κολλαγόνο κοτόπουλου

Καλός υδρολυμένος flowability τύπος ΙΙ κολλαγόνο κοτόπουλου με Chondroitin 25% το θειικό άλας

Τύπος ΙΙ χόνδρου κοτόπουλου κολλαγόνο κοτόπουλου που παράγεται με την ενζυματική διαδικασία υδρόλυσης

Τύπος κολλαγόνων - 2 για την κοινή υποστήριξη, πεπτίδια κολλαγόνων κοτόπουλου με Chondroitin 25% το θειικό άλας

Υδροδιαλυτός φυσικός τύπος ΙΙ κολλαγόνο κοτόπουλου από το χόνδρο ή Sternum κοτόπουλου

Hyaluronic όξινη σκόνη

Hyaluronic όξινη μαζική σκόνη ιατρικού βαθμού, κκπ και ελεγχμένο DMF νάτριο Hyaluronate

Hyaluronic όξινη σκόνη βαθμού Pharma για την οφθαλμική χειρουργική επέμβαση της υγείας ματιών

Hyaluronic όξινη σκόνη βαθμού τροφίμων με τη δοκιμή 90% για τα κοινά συμπληρώματα

Καλλυντική Hyaluronic όξινη σκόνη βαθμού με την αγνότητα 90% από την προέλευση ζύμωσης

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας υδρολυμένα πεπτίδια κολλαγόνων προμηθευτής. Copyright © 2018 - 2019 hydrolyzedcollagenpeptides.com. All Rights Reserved.