Να στείλετε μήνυμα
Beyond Biopharma Co.,Ltd.

Κατασκευαστής κολλαγόνων

Αρχική Σελίδα

Beyond Biopharma Co.,Ltd.

Πιστοποιήσεις
Κίνα Beyond Biopharma Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Beyond Biopharma Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Εκτιμώ πραγματικά την πείρα τους στα υλικά κολλαγόνων, σώζει με πολλή ώρα και την ενέργεια, ο καλύτερος προμηθευτής κολλαγόνων που έχω εργαστεί πάντα με!

—— Charlie Bingham

Προσφέρουν τις ανταγωνιστικές τιμές με την καλή ποιότητα, αυτό είναι όλη η ανάγκη από έναν κατασκευαστή και έναν προμηθευτή κολλαγόνων.

—— Τατιάνα Buendia

Έχω εργαστεί με τους για πολύ καιρό, παρέχουν πάντα το κολλαγόνο σταθερά χωρίς οποιαδήποτε απροσδόκητα προβλήματα.

—— Jim Findlay

Είμαι Online Chat Now

Beyond Biopharma Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd.
Εργοστάσιο Επισκόπηση Δεξαμενή και σωλήνας 3 εξαγωγής Δεξαμενή 2 εξαγωγής Δεξαμενή 1 εξαγωγής QC εργαστήριο Εγκατάσταση παραγωγής Ξήρανση άνοιξη Εγκατάσταση παραγωγής Συνδυασμός Mackine OEM συσκευασία
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Ωκεανία
Μάρκες : BBP
Αριθμός Υπαλλήλων : 10~50
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Ιδρυμένο το έτος 2009, πέρα από τη Co. Biopharma, το ΕΠΕ είναι ο ISO 9001 που ελέγχεται και αμερικανικός εγγραμμένος FDA κατασκευαστής των προϊόντων σειράς κολλαγόνων και σειράς ζελατίνης. Παράγουμε και παρέχουμε το κολλαγόνο και τη ζελατίνη που χρησιμοποιούνται ευρέως στα τρόφιμα, το ποτό, τα θρεπτικές συμπληρώματα και τις βιομηχανίες Pharma.

 

Έχουμε αφιερώσει τις γραμμές παραγωγής για τη διαφορετική προέλευση της σκόνης κολλαγόνων. Είμαστε σε θέση να παραγάγουμε τη διαφορετικούς προέλευση και τους τύπους σκονών κολλαγόνων συμπεριλαμβανομένου: υδρολυμένος τύπος Ι σκόνη κολλαγόνων από τις βοοειδή δορές και τα δέρματα, υδρολυμένος τύπος Ι σκόνη κολλαγόνων από τα δέρματα και τις κλίμακες ψαριών, υδρολυμένος τύπος ΙΙ σκόνη κολλαγόνων από τους βοοειδείς και χόνδρους κοτόπουλου και ανόθευτος τύπος ΙΙ κολλαγόνο κοτόπουλου.

 

Η υδρολυμένη σκόνη κολλαγόνων μας παράγεται από την καλά σχεδιασμένη διαδικασία παραγωγής με την υψηλή τεχνολογία ώστε να ελεγχθούν οι κρίσιμες προδιαγραφές της σκόνης κολλαγόνων όπως το χρώμα της σκόνης, η μυρωδιά, το μέγεθος μορίων, το φαινόμενο ειδικό βάρος, η διαλυτότητα και το χρώμα της λύσης. Η υδρολυμένη σκόνη κολλαγόνων μας είναι odorless λεπτή σκόνη με το όμορφο άσπρο χρώμα. Είναι σε θέση να διαλύσει στο νερό γρήγορα από μόνο του που οφείλεται στο κατάλληλο φαινόμενο ειδικό βάρος του και χαμηλό - μοριακό βάρος. Το χρώμα της λύσης κολλαγόνων μετά από την πλήρη διάλυση στο νερό είναι σαφές και διαφανές. Η υδρολυμένη σκόνη κολλαγόνων μας είναι κατάλληλη να εφαρμοστεί στα διαφορετικά προϊόντα όπως η στερεά σκόνη ποτών, τα ποτά, οι ενεργειακοί φραγμοί, τα προϊόντα ομορφιάς δερμάτων, και τα θρεπτικά συμπληρώματα για κοινούς λόγους υγείας. Προκειμένου να ικανοποιηθούν πλήρως οι ανάγκες των πελατών μας, είμαστε επίσης ικανοί να παραγάγουμε την προσαρμοσμένη προδιαγραφή του κολλαγόνου για τους πελάτες μας. Παραδείγματος χάριν, μερικοί πελάτες θέλουν το κολλαγόνο κοκκώδες για γρηγορότερους λόγους διαλυτότητας και μερικοί πελάτες θέλουν ακόμα το χαμηλότερο μοριακό βάρος για το γρήγορο σκοπό απορρόφησης από το ανθρώπινο σώμα, πέρα από Biopharma καλύπτουμε την προσαρμοσμένη λύση τις ανάγκες τους.

 

Πέρα από Biopharma παράγουμε επίσης τα προϊόντα σειράς ζελατίνης και για τα τρόφιμα και για τις βιομηχανίες φαρμάκων. Παράγουμε και παρέχουμε τη ζελατίνη τη δύναμη ζελατίνας από την άνθιση 100 στην άνθιση 160 για τις εφαρμογές τροφίμων όπως τα προϊόντα βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα προϊόντα κρεάτων. Οι φαρμακευτικές ζελατίνες είναι επίσης διαθέσιμες από πέρα από Biopharma με τη δύναμη ζελατίνας από την άνθιση 160 στην άνθιση 260 και για το μαλακό πήκτωμα και για τις σκληρές εφαρμογές καψών.

 

Η ποιότητα είναι η προτεραιότητα πέρα από Biopharma. Είχαμε καθιερώσει το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης της επιχείρησής μας σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO και HACCP. Το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης της επιχείρησής μας είχε περάσει τα πρότυπα ISO9001 και HACCP. Έχουμε το εκπαιδευμένο και εκπαιδευμένο QC και QA προσωπικό στο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης μας για να εξασφαλίσουμε ότι κάθε δραστηριότητα ποιοτικού ελέγχου είναι ανιχνεύσιμη και ελέγξιμη.

 

Χαιρετίζουμε τους συνέταιρους από σε όλο τον κόσμο για να μας επισκεφτούμε και να διαπραγματευτούμε την επιχείρηση.

 

Κίνα Beyond Biopharma Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Beyond Biopharma Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα Beyond Biopharma Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Στοιχεία επικοινωνίας
Beyond Biopharma Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Michael Qiao

Τηλ.:: +86 21 65010906

Φαξ: 86-21-65010906

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)