Beyond Biopharma Co.,Ltd.

Κατασκευαστής κολλαγόνων

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΤύπος ΙΙ κολλαγόνο κοτόπουλου

Ενζυματική σκόνη κολλαγόνων κοτόπουλου υδρόλυσης, τύπος ΙΙ πεπτίδια κολλαγόνων από το χόνδρο κοτόπουλου

Πιστοποίηση
Κίνα Beyond Biopharma Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Beyond Biopharma Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Εκτιμώ πραγματικά την πείρα τους στα υλικά κολλαγόνων, σώζει με πολλή ώρα και την ενέργεια, ο καλύτερος προμηθευτής κολλαγόνων που έχω εργαστεί πάντα με!

—— Charlie Bingham

Προσφέρουν τις ανταγωνιστικές τιμές με την καλή ποιότητα, αυτό είναι όλη η ανάγκη από έναν κατασκευαστή και έναν προμηθευτή κολλαγόνων.

—— Τατιάνα Buendia

Έχω εργαστεί με τους για πολύ καιρό, παρέχουν πάντα το κολλαγόνο σταθερά χωρίς οποιαδήποτε απροσδόκητα προβλήματα.

—— Jim Findlay

Είμαι Online Chat Now

Ενζυματική σκόνη κολλαγόνων κοτόπουλου υδρόλυσης, τύπος ΙΙ πεπτίδια κολλαγόνων από το χόνδρο κοτόπουλου

Enzymatic Hydrolysis Chicken Collagen Powder , Type ii Collagen Peptides From Chicken Cartilage
Enzymatic Hydrolysis Chicken Collagen Powder , Type ii Collagen Peptides From Chicken Cartilage

Μεγάλες Εικόνας :  Ενζυματική σκόνη κολλαγόνων κοτόπουλου υδρόλυσης, τύπος ΙΙ πεπτίδια κολλαγόνων από το χόνδρο κοτόπουλου

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BBP
Πιστοποίηση: ISO9001, US FDA Registration
Αριθμό μοντέλου: Bbp-CT-ΙΙ-06
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 10kgs
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10KG/Drum, εσωτερικές διπλές τσάντες PE, τύμπανο ινών έξω
Χρόνος παράδοσης: Εξαρτηθείτε από την ποσότητα PO σας
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 40MT/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Τύπος σκονών κολλαγόνων κοτόπουλου - 2 Κατασκευή Porcess: Ενζυματική υδρόλυση
CAS αριθ.: 9007-34-5 Αριθμός ΕΚ: 232-697-4
Προέλευση πρώτης ύλης: Χόνδρος κοτόπουλου Περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη: >90%
διαλυτότητα: Καλή διαλυτότητα στο νερό εφαρμογή: Συμπληρώματα για να προωθήσει την κοινή υποστήριξη
Υψηλό φως:

τύπος ΙΙ πεπτίδια κολλαγόνων

,

σκόνη κολλαγόνων κοτόπουλου

 

Τύπος ΙΙ πεπτίδια κολλαγόνων από το χόνδρο κοτόπουλου, τύπος σκονών κολλαγόνων κοτόπουλου - 2
 
Πέρα από Biopharma είναι κατασκευαστής του τύπου ΙΙ πεπτίδια κολλαγόνων από τους χόνδρους κοτόπουλου. Είχαμε παραγάγει και είχαμε παράσχει αυτά τα προϊόντα για πολλά χρόνια.
 
 Γιατί επιλέξτε πέρα από Biopharma ως προμηθευτή του τύπου ΙΙ το κολλαγόνο κοτόπουλου;
1. Ειδικευμένοι στην παραγωγή των προϊόντων κολλαγόνων για πολύ καιρό, είμαστε επαγγελματικοί και στη βιομηχανία κολλαγόνων.
2. Σύστημα διαχείρισης καλής ποιότητας: Διοργανώνουμε το εργαστήριο της κκπ και το καθιερωμένο QC εργαστήριο.
3. Μεγάλη ικανότητα παραγωγής με τη δυνατότητα προστασίας του περιβάλλοντος που εγκρίνεται από την τοπική κυβέρνηση. Μπορούμε να παρέχουμε τον τύπο ΙΙ κολλαγόνων κοτόπουλου σταθερά και συνεχώς.
4. Στους πελάτες σε όλο τον κόσμο και έχουμε την καλή φήμη μεταξύ των πελατών μας.
5. Έχουμε την ομάδα πωλήσεων με την καλή γνώση κολλαγόνου που μπορεί απάντηση στο σας ερευνά γρήγορα και ακριβώς.
Τι είναι τύπος ΙΙ σκόνη κολλαγόνων κοτόπουλου;
1. Τύπος κολλαγόνου. Το κολλαγόνο που εξάγεται από το χόνδρο κοτόπουλου ανήκει στον τύπο ΙΙ κολλαγόνο. Η μοριακή δομή του τύπου ΙΙ κολλαγόνο είναι μια τριπλή δομή ελίκων με τρεις αλυσίδες των αμινοξέων. Αλλά η μοριακή δομή καταστρέφεται κατά τη διάρκεια της υδρόλυσης. Γί αυτό καλείται επίσης υδρολυμένο κολλαγόνο. Εάν η μοριακή δομή κρατιέται δεδομένου ότι η τριπλή δομή ελίκων μετά από τη διαδικασία παραγωγής, αυτό θα κληθεί ανόθευτο τύπο ΙΙ κολλαγόνων κοτόπουλου, ο οποίος είναι ένα ένα άλλο προϊόν μπορούμε να παρέχουμε. Παρακαλώ αναφερθείτε στη σελίδα ταξινόμησης προϊόντων του ιστοχώρου μας και δείτε τη λεπτομερή εισαγωγή αυτού του προϊόντος.
 
3. Compoition αμινοξέος:  Το compostion του τύπου ΙΙ κολλαγόνο είναι διαφορετικό από άλλους τύπους κολλαγόνων όπως ο τύπος ι ή ο τύπος ΙΙΙ. γλυκίνη και η υδροξυπρολίνη είναι οι αφθονότεροι τύποι αμινοξέων στον τύπο ΙΙ κολλαγόνο. Η γλυκίνη αποτελεί σχεδόν σχεδόν 30% του συνολικού περιεχομένου αμινοξέος στον τύπο ΙΙ το κολλαγόνο. Το περιεχόμενο της υδροξυπρολίνης είναι πολύ υψηλότερο στον τύπο ΙΙ κολλαγόνο απ'ό, τι σε άλλο τύπο κολλαγόνου. Η υδροξυπρολίνη παρέχει τις μοναδικές λειτουργίες για την υγεία των κόκκαλων, η οποία κάνει τον τύπο ΙΙ το κολλαγόνο εξαιρετικά σημαντικό για την κοινή υγεία.
 
3. Λειτουργία του τύπου ΙΙ κολλαγόνο κοτόπουλου: Ο τύπος ΙΙ κολλαγόνο λειτουργεί κυρίως για τους χόνδρους ή τους συνδετικούς ιστούς του ανθρώπινου σώματος. Διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην υγεία των ενώσεων.
4. Εμφάνιση και άλλες σωματικές ιδιότητες: Ο τύπος ΙΙ κολλαγόνο κοτόπουλου είναι άσπρος στη μικρή κιτρινωπή σκόνη με το φαινόμενο ειδικό βάρος γύρω από 0.35g/ml. Είναι σε θέση να διαλύσει ακόμη και στο κρύο νερό γρήγορα χωρίς οποιοδήποτε ανακάτωμα. Η σκόνη του τύπου ΙΙ κολλαγόνων είναι σε θέση να ρεύσει ελεύθερα. Είναι σε θέση να παραχθεί στις ταμπλέτες, οι κάψες ή το στερεό πίνουν τη σκόνη.
 
Φύλλο προδιαγραφών του τύπου ΙΙ κολλαγόνων κοτόπουλου

Εξεταστικό στοιχείοΠρότυπαΜέθοδος δοκιμής

Apperance,
Μυρωδιά και ακαθαρσία

Λευκό στην κιτρινωπή σκόνηΠέρασμα

Χαρακτηριστική μυρωδιά, εξασθενημένη μυρωδιά αμινοξέος
και απαλλαγμένος από την ξένη μυρωδιά

Πέρασμα
Κανένα ακαθαρσία και μαύρο σημείο από τα γυμνά μάτια άμεσαΠέρασμα
Περιεκτικότητα σε υγρασία≤8%
Πρωτεΐνη≥90%Kjeldahl μέθοδος
Τέφρα≤2.0%
Διοξείδιο θείου (SO2)≤50mg/kgΜέθοδος βιομηχανίας τροφίμων της Κίνας
Υπόλοιπο perxide υδρογόνου≤10mg/kgΜέθοδος βιομηχανίας τροφίμων της Κίνας
pH (λύση 1%)4.0-7.5
ΜελαμίνηΑπουσίαΜέθοδος βιομηχανίας τροφίμων της Κίνας
Μόλυβδος<1.0PPMΔΠΣ-κράτη μέλη
Χρώμιο (που υπολογίζεται του χρωμίου)<2.0PPMΔΠΣ-κράτη μέλη
Αρσενικό<0.5 PPMΔΠΣ-κράτη μέλη
Συνολική αρίθμηση πιάτων<1000 cfu/gUSP2021
Κολοβακτηρίδια<0.9MPN/GUSP2022
Ζύμη και φόρμα<50 cfu/gUSP2021
Salmonelia SSPΑρνητικός σε 25gramUSP2022
Συμπέρασμα

Προσαρμοστείτε στα κινεζικά πρότυπα για τα υδρολυμένα πεπτίδια κολλαγόνων κοτόπουλου
(με την εξεταστική μέθοδο αναφοράς του USP)

 
Εάν θέλετε ένα λεπτομερές χαρακτηριστικό COA του τύπου ΙΙ κολλαγόνο κοτόπουλου, παρακαλώ ευγενικά στείλετε μια έρευνα και θα σας στείλουμε το COA σε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 
Άλλες σχετικές πληροφορίες εσείς να θελήσουν να ξέρουν σχετικά με τη ναυτιλία ή τα ζητήματα δειγμάτων:
Συσκευασία: Λόγω του φαινόμενου ειδικού βάρους δεν είναι υψηλός, η τυποποιημένη συσκευασία μας είναι κολλαγόνο 10KG που συσκευάζεται σε μια σφραγισμένη πλαστική τσάντα, κατόπιν η τσάντα τίθεται σε ένα τύμπανο ινών με ένα πλαστικό ντουλάπι. Μπορούμε επίσης να κάνουμε 20KG/Drum με ένα μεγαλύτερο τύμπανο εάν θέλετε.
 
Διάσταση: Η διάσταση ενός τυμπάνου με 10KG είναι 38 X 38 X 40 εκατ., το ένα pallent είναι σε θέση να περιέχει 20 τύμπανα. Το demension του τυμπάνου 20KG διπλασιάζεται σχεδόν.
 
Τρόπος της αποστολής: Και το AIR ΚΑΙ η ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΕΕΠ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΘΈΣΙΜΑ. Έχουμε το πιστοποιητικό μεταφορών ασφάλειας της σκόνης κολλαγόνων κοτόπουλου και για την αποστολή αέρα και για την αποστολή θάλασσας.
 
Πολιτική δειγμάτων: Μπορούμε να παρέχουμε ότι 50-100gram είναι διαθέσιμο για εξεταστικούς λόγους. Στέλνουμε συνήθως τα δείγματα μέσω του απολογισμού DHL, εάν έχετε έναν απολογισμό DHL, παρακαλώ μας συμβουλεύετε ο απολογισμός DHL σας έτσι ώστε μπορούμε να στείλουμε το δείγμα μέσω του απολογισμού σας.
 
Εξυπηρέτηση πελατών: Έχουμε μια αφιερωμένη ομάδα πωλήσεων για να εξετάσουμε την έρευνα τιμών και το αίτημα δειγμάτων σας. Δεν θα πάρετε μια απάντηση από την ομάδα μας πλέον από 24 ώρες μετά από να στείλετε μια έρευνα.
Σχετικός knowTypes του κολλαγόνου και των λειτουργιών τους στο ανθρώπινο σώμα
Το κολλαγόνο είναι ουσιαστικά μια πρωτεΐνη. Στο ανθρώπινο σώμα, αυτή η πρωτεΐνη χρησιμοποιείται για να δεσμεύσει τον ιστό, ακριβώς όπως την κόλλα συνδέει τους διάφορους ιστούς του σώματος με ένα σύνολο. Είναι αυτά τα collagens που καθιστούν το δέρμα πληρέστερο και ελαστικότερο. Σαν πρωτεΐνη, το κολλαγόνο είναι πλούσιο proline και γλυκίνη. Αυτά τα δύο αμινοξέα διαδραματίζουν έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στη διατήρηση των ενώσεων, των τενόντων και των ιστών κόκκαλων του σώματος.
Το κολλαγόνο μπορεί να ταξινομηθεί κατά προσέγγιση στον τύπο Ι, τον τύπο ΙΙ, τον τύπο ΙΙΙ, τον τύπο IV και τον τύπο V. Οι διαφορές μεταξύ αυτών των τύπων κολλαγόνων είναι κυρίως σε δύο πτυχές: compostion των αμινοξέων και της μοριακής δομής. Η διαφορά σύνθεσης είναι το περιεχόμενο κάθε τύπου αμινοξέος σε κάθε τύπο κολλαγόνου είναι ελαφρώς διαφορετική. Η κύρια διαφορά είναι η μοριακή δομή. Παραδείγματος χάριν, ο τύπος Ι κολλαγόνο ράβδος-διαμορφώνεται και διανέμεται κυρίως στους ιστούς όπως dermis και το κόκκαλο. Ο τύπος ΙΙ collange κυρίως στους χόνδρους και τους συνδετικούς ιστούς του ανθρώπινου σώματος.
Δεδομένου ότι το σώμα χρειάζεται το κολλαγόνο για να εκτελέσει τις λειτουργικές ιδιότητές του, το σώμα πάντα συνεχώς συνθέτει το νέο κολλαγόνο, που αντικαθιστά το χαλασμένο κολλαγόνο, όπως η θεραπεία πληγών ή η ζημία δερμάτων. Σε μια νέα ηλικία, το σώμα μεταβολίζεται και είναι σε θέση να συνθέσει γρήγορα το κολλαγόνο. Εντούτοις, δεδομένου ότι οι αυξήσεις ηλικίας, το κολλαγόνο στον ιστό δεν μπορούν να ανανεωθούν εγκαίρως, και η ευελιξία του σώματος, η ελαστικότητα του δέρματος, και η ευελιξία των ενώσεων όλες επιδεινώνονται.

Στοιχεία επικοινωνίας
Beyond Biopharma Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Eric Lee

Τηλ.:: +8613636378924

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα